غنوة
مـــــــــرحبا بك
زائرنا الكــريــــم


فــــــي

منتدى غنوة

انضـــم الان الــى احلــى
اعضاء


واستمتع بكـــل جديـــد


منتديات غنوة

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
أهلا وسهلا بكل الأعضاء والزوار وأتمنى لكم أسعد الأوقات ** **

شاطر | 
 

 طريقة عمل الكبدة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
غنوة
Admin
Admin
avatar

انثى
عدد الرسائل : 430
العمر : 34
البلد : مصر
الوظيفة : لا يوجد
المزاج : عادى
اعلام :
المزاج :
المهنة :
السٌّمعَة : 0
نقاط : 34734
تاريخ التسجيل : 08/09/2008

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكبدة    السبت يوليو 10, 2010 5:08 am

لكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 40 دقيقة
المقادير:
كبده
زيت
بصل أخضر مقطع
توم مهروس
فلفل أخضر


التحضير:
الكبده أقطعها شرايح صغيره وأحط طاسه على النار فيها شوية زيت صغننين وأحط فيها بصل أخضر مقطع صغير وأقلبه لحد ما يصفر أحط عليه توم مهروس وأشوحهم .بعدين أضيف الكبده وأشوحها كويس لحد ما كلها تاخد لون .

الطبخ:
أغطيها و أوطى النار خالص لحد ما تنزل مايتها وتستوى فيهاوكل شويه أقلبهاوقبل السوا بقطع فلفل أخضر وأشوحه معاها لحد ما تشرب مايتها وتبقى فيها صوص بسيييط أوى وبالهنا والشفا.




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nagham.own0.com
 
طريقة عمل الكبدة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غنوة :: 
مـــنتدى الـــــــطـــبخ
 :: 
مطبخ الاسرة العربية
 :: 
الأطباق الرئيسية
-
انتقل الى: