غنوة
مـــــــــرحبا بك
زائرنا الكــريــــم


فــــــي

منتدى غنوة

انضـــم الان الــى احلــى
اعضاء


واستمتع بكـــل جديـــد


منتديات غنوة

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
أهلا وسهلا بكل الأعضاء والزوار وأتمنى لكم أسعد الأوقات ** **

شاطر | 
 

 طريقة عمل طريقه جديده للباذنجان باللحمه المفرومه والبشاميل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
غنوة
Admin
Admin
avatar

انثى
عدد الرسائل : 430
العمر : 34
البلد : مصر
الوظيفة : لا يوجد
المزاج : عادى
اعلام :
المزاج :
المهنة :
السٌّمعَة : 0
نقاط : 34734
تاريخ التسجيل : 08/09/2008

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طريقه جديده للباذنجان باللحمه المفرومه والبشاميل    السبت يوليو 10, 2010 5:18 am

لكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 40 دقيقة


المقادير:

الباذنجان شرايح بالطول
بملح لحم عصاج
بشاميل
جبنه مبشوره
عيش شامى

التحضير:

نقطع الباذنجان شرايح بالطول وأفرده على ورق مطبخ وأرشه بملح قبل الطبخ بساعتين علشان ينزل مايته كلها وكمان ما يشربش زيت;
بعدين أقلى الباذنجان على نار عاليه وأصفيه على ورق مطبخ.
أعصج لحم مفروم مع بصل وتوابل وأضيف لهم صلصة طماطم و أسويها كويس.
أعمل بشاميل بالطريقه العاديه.
أجيب صينية فرن وأحط فيها طبقة بشاميل وطبقة باذنجان وطبقة لحمه مفرومه وهكذا وعلى الوش أحط بشاميل.


الطبخ:
أحطها فى الفرن لحد ما تنشف خالص أوممكن أقلى فلفل أخضر و أحطه مع البانجان.
أو أحط جبنه مبشوره على الوش وأدخلها تانى تحمر من فوق بس



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://nagham.own0.com
 
طريقة عمل طريقه جديده للباذنجان باللحمه المفرومه والبشاميل
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غنوة :: 
مـــنتدى الـــــــطـــبخ
 :: 
مطبخ الاسرة العربية
 :: 
الأطباق الرئيسية
-
انتقل الى: