غنوة
مـــــــــرحبا بك
زائرنا الكــريــــم


فــــــي

منتدى غنوة

انضـــم الان الــى احلــى
اعضاء


واستمتع بكـــل جديـــد


منتديات غنوة

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
أهلا وسهلا بكل الأعضاء والزوار وأتمنى لكم أسعد الأوقات ** **

شاطر | 
 

 طريقة عمل عجينة المكرونة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نور



انثى
عدد الرسائل : 2
العمر : 21
البلد : مصر
الوظيفة : طالبة
المزاج : رومانسى
اعلام :
المزاج :
المهنة :
السٌّمعَة : 0
نقاط : 27044
تاريخ التسجيل : 29/05/2010

مُساهمةموضوع: طريقة عمل عجينة المكرونة   الخميس يونيو 17, 2010 8:20 pm

وقت التحضير: 30 دقيقة المقادير: 2 كوب دقيق
3 بيضات من الحجم الكبير
ملعقة صغيرة ملح التحضير: نضع الدقيق و في وسط منه نضع البيضات و الملح و نخلط البيضات مع بعض بواسطة شوكة
و بعدها نبتدي نخلط الدقيق و البيض مع بعض
نبتدي نجمعها بايدنا و ندلكها لغاية ما نحس انه كل المكونات مع بعض..طبعا اذا شفنا انه العجين قاسية نضيف شوية ماء
نقسمها كور متوسطة
و نمررها في الة صنع المعكرونة عشان تتفرد....نمررها تاني داخل المكينة لكن ننقص المرة دى قياس السمك عشان تتفرد اكتر
بعد مايكون عندنا عجينة مفرودة بالسمك المطلوب نمررها من الناحية الثانية..من المكينة لانه المكينة بتكون فيها طرق عديدة لنوع المعكرونة عريضة و لا رفيعة
نضع المكرونة فى مكان بارد ومظلم لغايط اما تنشف
كدة تكون المكرونة جاهزة انك تتطبيخيها


[img][/img]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.nagham.own.com
 
طريقة عمل عجينة المكرونة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غنوة :: 
مـــنتدى الـــــــطـــبخ
 :: 
مطبخ الاسرة العربية
 :: 
الأطباق الرئيسية
-
انتقل الى: