غنوة
مـــــــــرحبا بك
زائرنا الكــريــــم


فــــــي

منتدى غنوة

انضـــم الان الــى احلــى
اعضاء


واستمتع بكـــل جديـــد
غنوة
مـــــــــرحبا بك
زائرنا الكــريــــم


فــــــي

منتدى غنوة

انضـــم الان الــى احلــى
اعضاء


واستمتع بكـــل جديـــد
غنوة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات غنوة

 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
أهلا وسهلا بكل الأعضاء والزوار وأتمنى لكم أسعد الأوقات ** **

 

 لسان عصفور باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
غنوة
Admin
Admin
غنوة


انثى
عدد الرسائل : 430
العمر : 41
البلد : مصر
الوظيفة : لا يوجد
المزاج : عادى
اعلام : لسان عصفور باللحمة المفرومة Female31
المزاج : لسان عصفور باللحمة المفرومة 110
المهنة : لسان عصفور باللحمة المفرومة Unknow10
السٌّمعَة : 0
نقاط : 58674
تاريخ التسجيل : 08/09/2008

لسان عصفور باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: لسان عصفور باللحمة المفرومة   لسان عصفور باللحمة المفرومة Emptyالأحد يونيو 20, 2010 3:43 am


المكونات:

1/2 كيلو لحم مفروم
1/2 كيلو لسان عصفور
2 بصلة
2 كوب شوربة أو مرقة
1 كوب طماطم لو مش معصجة اللحمة بطماطم
( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر )
طريقة التحضير:

- عصجي اللحمة
- حمري لسان العصفور
- ابشري البصلتين
- ضعي اللحمة علي لسان العصفور في صنية ثم اضيفي لها البصل المبشور (لكن يكون مبشور صغير).
- ثم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر مقطع صغير ) ثم الشوربة ثم كوب الطماطم (لو مش معصجة اللحمة بطماطم لكن لو معصجاها بطماطم بلاش كوب الطماطم).
- ثم يقلب كله بالتساوي وتوضع علي النار لمدة ( 5 أو 10 دقائق ) حتي يشرب 80% من الشوربة ويوضع في الفرن حتي يسوي وبالهنا والشفاء (تحفة)
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://nagham.own0.com
 
لسان عصفور باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
غنوة :: 
مـــنتدى الـــــــطـــبخ
 :: 
مطبخ الاسرة العربية
 :: 
الأطباق الرئيسية
-
انتقل الى: